Hakuna Matata

2008-09-26
18:02:37

Köpmani? /L
Igår klirrade det till i kassan när CSN och J:s lön trillade in på kontona. Vad bättre att göra än att spendera?
Vi drog till IKEA för att köpa lite smått till lägenheten nu när den snart är klar (en vecka). Nya handdukar, duschdraperi och krokar till köket hamnade i vagnen. Jag har då aldrig gått eller snarare småsprungit så fort som jag gjorde med J. Han gillar iiiinte att strosa runt. Jag hann knappt se någonting. Lite smått irriterad över detta for vi vidare till Bergviks köpcenter för att kolla på de efterlängtade skorna. Vi kom till första skobutiken och jag hade svårt att bestämma mig för om 1500 kronor verkligen var värt att spendera på just dessa skor. J såg ut att börja gråta vilken sekund som helst så jag helt enkelt gav upp.
Arg eller snarare ledsen marscherade jag till bilen igen efter sisådär 10 minuter av "shopping" med J. Vi kan verkligen inte gå tillsammans på det sättet. Då måste vi skiljas åt för att sedan mötas upp, annars tar vi nästan livet av varandra. Karlar. Jag kan inte handla mina "mål" ensam eller med någon jag inte riktigt litar fullt ut på. Jag måste veta att personen i fråga säger sanningen till mig. Det finns 3 personer i mitt liv som jag litar så mycket på.

När jag kom hem lade jag mig demostrativt i sängen för att förtydliga mitt mycket ledsna inre. J hade dåligt samvete och jag beklagade mig över att min bäste vän bodde så långt bort och hur mycket jag skulle önska att jag hade henne nu! Efter att jag ätit och vilat en stund oooooooch tyyyyp förlåtit J så sms:a jag mamma. Hon ville med som tur var.

Det blev då ett besök till Karlstads tjejkväll, då butikerna hade öppet till 21 och hade reor. Jag aldrig sett så mycket kvinnor på en och samma gång. Totalt såg jag nog 8 karlar. De antingen åt de väntades på frugorna, eller bara väntade på en stol eller satt i bilen och väntade. Haha. Det såg riktigt roligt ut. Det var visserligen mycket folk men väldigt mysigt! Det var bara tjejer som sagt och det blev en speciell stämmning, precis som om alla unnade sig att gå på stan tillsammans med vänninorna, systrarna, döttrarna eller sin mamma. Jag tyckte det påminde om julhandeln men inte lika eländigt med slask. Jag träffade tjejer som jag kände, gamla klasskamrater från gymnasiet och inte minst Sandras familj, den kvinnliga sidan. Då kände jag faktiskt igen vad synd det var att du bor så långt bort. Hade varit kul att gå på tjejkvällen tillsammans.... =/

Jag fick mig en hel del så som nya stövlar, en grå lång "klänning", en lila oversize-kofta, mössa, höstjacka/kappa, 4 behåar och till dessa ingick faktiskt trosor! Jag tror det var allt. Mamma höll sig till 20.50 tills hon också köpte lite.
Så shoppingen som började mindre bra slutade lyckligt.

Idag åkte jag och brorsan ut till Bergvik för att kolla lite. Jag ska nämligen med J ut imorgon på ett nytt försök, tänkte det var bäst att kolla lite innan så jag vet vart jag vill gå... haha...
Ikväll får vi besök, känns inte riktigt som vi har ett hem för det men men, jag tror inte grabbarna bryr sig så värst. Jag har köpt mig naturgodis men har under detta inlägg nästan ätit allt redan.

Nu har jag även bestämt mig för att fortsätta som blond, verkar som det passar mig. Blondiner har nog lite roligare trots allt.

KRAM!


Nya stövlarna från igår! 499 kronor på Din sko, men var på rea. Idag köpte jag en fuktcreme till ansiktet (hur kan man klara sig utan?), blondare snart men fetare av godis!

Kommentarer:
#1: Sandra

Snygga stövlar! Naturgodis hade ju inte suttit fel nu alltså..



Sv; Göteborska är också bra mysigt! Men åh, värmländska. Hög mysfaktor! Stockholmska gillar jag, men det är ju så vanligt, haha ;)

2008-09-26 @ 18:44:34
#2: Sandra

åh va roligt med tjejkväll på bergvik!!!!

Kul att du hittade så mycket, stövlarna ser ut att vara precis din stil!

2008-09-26 @ 19:58:44
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: