Hakuna Matata

2008-09-21
23:20:10

Jäkla SJ! /S
Idag var det alltså dags för hemresa. Vi hade bokat en perfekt resa som gjorde att vi fick en hel dag hemma i Karlstad och skulle vara framme kl 20 i Linköping som kändes som en lagom tid för att hinna packa upp och packa inför morgondagen samt varva ner så man kan somna.
Kl. 17.15 när tåget ska gå sitter vi dock inte på vårt X2000 då man istället satt in ett skruttigt ersättningståg som är så segt, så den tid vi skulle befinna oss i Katrineholm för tågbyte satt vi i Hallsberg! När vi närmar oss Katrineholm får vi veta att Linköpingståget inte kunde vänta in oss stackare utan lämnat oss till vårt öde eller rättare sagt till kl. 21-tåget! Så istället för att befinna mig i min sköna lägenhet kl.21 så kliver vi alltså på tåget i Katrineholm kl.21...
Så... JÄVLA SJ!!!

Nu är vi i alla fall äntligen hemma och nu känner jag att jag nog kan somna... känns mindre kul att man ska upp supertidigt imorgon för att ha praktik, vill ju komma hem och somna tidigt idag ju!

Hur som helst så fick vi ju två timmar till att göra ingenting i Katrineholm, under de två timmarna insåg jag en bra sak. Det är nämligen så att under de två första veckorna på ex-arbetet (v.44-45) har jag och M tänkt ägna åt att läsa litteratur om ämnet. Min tanke är då...varför göra det i Linköping när jag inte har några tider att passa?! Så om M är med på det hela så kommer vi tillsammans leta upp och låna litteratur, men direkt efter tentan fredagen den 24/10 så kan ju ja dra med mig alla böcker hem till Karlstad och läsa litteraturen där i två veckor och sen ägna lediga helger och eftermiddagar åt folket därhemma. När jag väl åker tillbaka till Linköping är vi nästan inne i mitten på november så då behöver jag inte åka hem förrän till jullovet igen. Låter perfekt i mina öron...! Har mailat M om det hela och hoppas som sagt att hon tycker det är helt okej... :)

Kommentar:
#1: Linda

Låter som en tråkig resa =/ Men att du kommer 2 veckor låter utmärkt. hoppas hoppas

2008-09-22 @ 00:03:05
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: