Hakuna Matata

2008-09-14
00:09:34

I want more...! /S
I somras kostade jag på mig en ny uppsättning av träningskläder, det blev korta byxor, ett linne, träningsbh och nya löparskor. De har varit jättebra nu under sensommaren men nu mina vänner är hösten här och de kläderna funkar liksom inte längre.
Tyvärr har jag inte riktigt pengar för att köpa allt jag skulle vilja ha... Byxor kan man väl köra med vanliga brallor och långkalsipper när kylan slår till på riktigt mitt problem är snarare vad man ska ha upptill. De linnen jag har är fina men egentligen inte så praktiska har jag insett då de blir fuktiga när man svettas vilket göra att man blir kall.
Så min första investering som jag ska göra snart är en långärmad träningströja som andas.

SOC W MOVER LS

Jag gillar den här löpartröjan som andas ifrån stadium. Den kostar visserligen 300kr men jag tror det kan vara en bra investering  om jag tänkt fortsätta med joggingen (vilket jag tänkt göra så länge vädret och årstiderna tillåter).

Förutom att det börjar bli kyligt så är nästa problem de dagar som regnet öser ner. Jag har hittills bara behövt jogga i ösregn en enda gång men då blev jag verkligen helt genomblöt. Byxorna blev så blöta att jag fick springa och hålla i dem för att de inte skulle åka ner!
Jag har en vindjacka som varit bra hittills men den står inte alls emot väta och är nästan lite för tät. Jag har sett en på stadiums hemsida som jag verkligen gillar, den är både vind- och vattenavvisande + att den andas. Den kostar dock en slant (600kr) så det får vänta tills det är dags attSOC PACE JKT 2 börja önska sig julklappar.


Men som sagt så ska jag i alla fall investera i en långärmad tröja som andas så snart som möjligt då jag insåg under dagens joggingrunda med T att det blir för kallt att springa i vanligt linne och hoodtröja, själva tröjan är ju varm men man svettas ju och då helt plötsligt fryser man - ingen lyckad kombination!
Idag var förresten första gången som jag tog hela varvet och inte genade den sista biten. Den sista biten är inte mycket längre men förut har jag varit ganska så slut utan den biten men de sista gångerna har jag kännt att jag orkat lite till. T tänkte ta varvet två gånger men nöjde sig till sist med ett varv när jag inte hängde på. Själv fortsatta jag workouten med ett städningspass här hemma :op

Just nu funderar jag på om jag ska se på filmen Saturday Night Fever som visas på TV eller om jag ska följa Ts exempel och gå och lägga mig... 

Hur som helst... see U tomorrow!

 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: