Hakuna Matata

2008-09-16
16:37:02

En sten har lyfts från mina axlar :) /S
Som jag nämnt så känner jag mig oerhört stressad över allt nu, framför allt över den nuvarande kursen men även över vårt ex-arbete.
Idag satte vi oss och diskuterade igenom vår idé som förberedelse inför handledningsmötet och det visade sig at det var en bra idé! Han tyckte att vi hade en bra plan, med många bra idéer... det enda han möjligtvis oroade sig över var att vi kanske skulle ta på oss lite för mycket arbete och tyckte vi skulle kolla över allt och se om vi kunde göra någon avgränsning. Trots det så känns det så jäkla bra nu över arbetet, nu är istället den stora frågan om vi kommer hitta någon litteratur. Men som sagt - det här var en stor sak som oroade mig och som jag nu fått klarhet i...
Jag är dock inte helt säker på när arbetet ska vara färdigt vilket gör det lite svårt att göra en planering, men det finns säkert att hitta på LiUs hemsida bara man snokar runt lite.
Jag kan i alla fall meddela att vår frågeställning/problemformulering för arbetet är: Vad påverkar barns intresse för matematik? Vi kommer genomföra intervjuer och observationer av lärare och elever i tre olika skolor och tre olika klasser, och vi kommer göra en enkätundersökning av elevernas föräldrars attityd till matematik. Utöver detta så gäller det ju att hitta något skrivet som hjälper oss. Men som sagt så känns saker och ting lite lättare nu!

Nu ska jag ta lite mellanmål och kolla lite på TV innan det är dags att ta tag i dagens plugg... hoppas ni har haft en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: