Hakuna Matata

2008-10-20
16:42:31

Tvättdags /S
Då var man hemma igen efter en dag på uni! Den första föreläsningen vi hade var riktigt bra och den andra kunde ha varit intressant men upplägget var rätt trist och jag var av någon anledning supertrött och orkade inte riktigt koncentrera mig.
Att låna böcker inför ex-arbetet gick sådär då vi knappt hittade hälften av böckerna som vi hade tänkt leta efter och eventuellt låna, men vi fick i alla fall med oss 5 böcker var och sen ska jag även kollla igenom de böcker jag redan äger så det kanske blir lagom många ändå att läsa på 1,5 vecka.

Nu ska jag snart plocka ihop tvätten och gå ut i tvättstugan, sen ska jag förbereda inför tentaskrivningen genom att diska och plocka lite här hemma så jag inte behöver bli distraherad av sådant när det är dags imorgon eftermiddag att skriva eller i alla fall förbereda skrivandet av tentan.
Alla är skitnervösa inför den här tentan, även jag, men jag måste säga att jag samtidigt ser fram emot att få lägga den bakom mig. Det har varit en så otroligt tuff kurs så det ska verkligen bli en befrielse. Fast för att det ska kännas som en befrielse så krävs det ju att det känns som att man har gjort ett bra jobb med tentan, och det återstår väl att se.....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: