Hakuna Matata

2008-10-02
17:23:10

Torsdag /S
Äntligen är denna dagen förbi! Det har egentligen inte varit någon jobbig dag men jag var hela tiden inställd på att det var fredag idag vilket gör det lite jobbigt att veta att man har ännu en dag innan helgen.
Imorse började jag klockan 7 vilket är grymt tidigt när man inte är van, imorse var jag så trött att jag till och med tog på mig fel jeans, när jag såg mig själv i spegeln såg jag att jag fått på mig Tobias jeans... hur trött är man inte då om man inte märker det förrän man ser sig själv i spegeln!

Eleverna har faktiskt varit jättelugna idag, nästan chockerande lugna - kanske berodde det på den en timmes långa sång och lektunden som vi hade ute på morgonen tillsammans med parallelklassen och ettan som följdes av en halvtimmes rast, i så fall borde de ha det varje dag! Jag tyckte det var så skönt att de skötte sig så bra så att de äntligen kunde få en dag med enbart beröm istället för en massa skäll och gnäll - det sprack dock då mentorn tillsammans med M kom in och bad dem sätta sig i en ring på golvet och började diskutera hur illa de betett sig sista tiden och vad de ska göra åt saken. Då blev jag faktiskt lite sur och tyckte framför allt synd om barnen.... när de för första dagen på två veckor är jätteduktiga så har man ändå ett sådant samtal. Samtalet kändes nödvändigt men det borde ha tagits i samband med att barnen beter sig illa - men eftersom jag inte alls visste om att de skulle ta den dískussionen då de bestämt det på egen hand så kunde jag inte göra så mycket åt saken...

Sista två timmarna var det träff i arbetslaget där vi lärarstudenter mer eller mindre tvingades att ta ansvar för nästa veckas sång och lekstund. Det känns lite jobbigt då jag dels är urusel på barnsånger och lekar, och sedan att behöva ha ansvaret för en sådan sak när det är så stor barnmgrupp (ca 60 elever). Som tur är så är vi tre som kan göra uppgiften tillsammans men det känns ändå jobbigt då jag har fullt ändå nästa vecka då det är min tur att ha fullt ansvar för klassen!

Något som det går sämre med är ju joggingen, jag har helt kommit av mig nu under praktiken, jag ursäktar mig själv med att jag trots allt får träning tack vare cyklandet varje dag men det blir ju inte direkt någon konditionträning :(
Men efter praktiken ska jag sparka igång ordentligt igen och satsa stenhårt på mina tre joggingpass/vecka

Nu ska jag kolla på ett Friends-avsnitt innan jag ska ta ett skönt bad!

Kommentar:
#1: Therese

Du får fråga din kära syster om barnsånger........och lekar.....jag kan några i alla fall!! ;)

2008-10-02 @ 22:06:01
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: