Hakuna Matata

2008-10-16
15:41:04

Torsdag /S
Hej på er!
Idag var det skogen som gällde hela dagen. När jag vaknade så hörde jag att det smattrade på rutan och ville helst bara vända på mig och fortsätta sova. Men det gjorde jag inte, istället hoppade jag i min långärmade nya joggingtröja, ett par leggings och över det mina sköna slappa jeans. Efter lite frukost så packade jag ihop min lilla matsäck som fick bestå av enbart frukt och en vindtröja att ha under jackan under dagen.
När det väl var dags att cykla iväg så regnade det inte så farligt och tack vare mina regnkläder så var jag torr när vi kom fram.
Vi började gå från skolan halv nio, men det visade sig att vi gått fel, så vi irrade runt en timma i skogen innan vi kom fram till rätt plats där eldplatserna redan var igång och förberedda för grillning.

Det var faktiskt en jättemysig dag och barnen skötte sig näst intill exemplariskt! Vi var tillbaka på skolan när klockan var halv 1 och då barnen fick sluta. Jag fortsatte dagen med att sätta upp barnens teckningar, samt planera morgondagen. Imorgon blir det en skön dag hoppas jag då vi ska se en film med barnen då det är vår sista dag med dem och det är deras belöning för att de skött sig bra. Sen blir det stavprov, läsning och lite skrivning innan vi avslutar dagen med ett utvärderingssamtal samt lite hejdå-prat och eventuellt någon lek beroende på hur lång tid samtalet tar.
Dagen börjas dock lite nervöst då jag direkt imorgon bitti har mitt utvecklingssamtal med mentorn då hon ska fylla i resten av bedömningsblanketten. Så just nu sitter jag och går igenom de olika punkterna för att se vad jag själv har att säga om dem. Jag känner mig dock inte lika nervös inför bedömning som jag gjorde i början på veckan då jag insett att bara för att det inte var ifyllt så betyder inte det att man hamnar längst bort på skalan...
Men hur det verkligen går återstår alltså att se imorgon :)

Nu står en fiskgratäng i ugnen och jag ska hoppa in i duschen så jag blir av med den äckliga röklukten! Senare ikväll ska jag faktiskt ringa familjen C och se om de vill ha barnvakt i helgen. Jag har egentligen inte lust men min ekonomi är riktigt usel så jag känner inte att jag har så mycket att välja på. Sen är jag ju helt ensam i helgen så jag har ju inget annat för mig heller...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: