Hakuna Matata

2008-10-22
10:43:51

Onsdag /S
Då har man nått mitten på arbetsveckan och jag måste säga att det pirrar lite i magen av nervositet över tentan. Det gick ju superbra igår när jag väl fått tentan men det är egentligen de svåra uppgifterna som jag har kvar att göra, men vi får väl se... det kanske går jättebra även med de uppgifterna bara jag väl börjar med den vilket jag ska göra nu.

I övrigt så blir det inte så mycket annat idag. Jag ska dock ta en paus i tentapluggandet om ett par timmar och ta en joggingrunda i solen sen blir det mera plugg och förhoppningsvis hinner jag i stort sett färdigt med den andra uppgiften idag precis som planerat. Sen ikväll ska jag städa upp lite så T kommer hem till en fräsch lägenhet och en fräsch flickvän :)

Dags att starta uppdrag 1 = tenta!


Update: Då har en timma gått sedan jag skrev inlägget och först NU har jag öppnat ett dokument för att börja skriva... men det är ingen lätt uppgift då jag känner att jag inte alls har koll på litteraturen. Det jag ska göra är att analysera och diskutera konflikter och konflikthantering i skolan ur ett yrkesetiskt perspektiv och alltså förankra det jag skriver i ALL litteratur som är relevant... inte lätt när man inte har koll på vilka böcker som kan vara relevanta. Men någonstans måste man ju börja så det gör jag nu :)
Har laddat med dubbel-cd Absolute relaxed för att lugna nervösa nerver så vi får väl se om det hjälper...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: