Hakuna Matata

2008-10-08
16:31:33

Ny dag, nya möjligheter /S

Ja det var ju med de orden jag avslutade gårdagens inlägg om min jobbiga dag, och till viss del så stämde det väl. Den här dagen gick i alla fall mycket bättre än gårdagen även om de fortfarande lyssnade ganska dåligt på mig så fick jag dem i alla fall att jobba ganska bra större delar av dagen.
Min energinivå är dock ändå i botten och jag känner av mer och mer i halsen, det kan ju dessutom bero på att jag får anstränga min röst en del nu.
Jag hoppas i alla fall att den håller tills imorgon då jag tillsammans med de två andra lärarkandidaterna ska ha morgonens musik- och lekträff utomhus för 60 elever och det är ju alltid svårare att göra sig hörd utomhus.
Två andra jobbiga saker med morgondagen är att jag dels börjar kl 7 och att det dels kanske kommer vara två studenter som ska se på klassen imorgon under lektionen för att se hur skolan arbetar med barn i behov av stöd - inte för att jag förstår vad de ska få ut av att vara med på mina lektioner?! Jag hoppas dock att de får vara med i någon annan klass istället...

Idag när jag kom hem så visade det sig att korten hade kommit :)
Jag tyckte att jag varit sträng mot mig själv i urvalet men det visade sig ändå att jag hade lite väl många kort på mina kära syskonbarn, och då särskilt på den äldsta. Men så kan det vara... nu är det bara att sätta sig och sortera dem och sedan sätta in dem i album, men det får nog vänta till helgen. Får se om det kanske blir en runda till stan i helgen för att köpa ett nytt fotoalbum och även kolla in skor.

Tyvärr så hittade jag flera fina par stövlar på Ecco, men grejen med de skorna är ju att de är så dyra, men å andra sidan kanske det är värt pengarna?IMAGE

CASUAL BERGEN

 Jag gillar båda dessa paren men jag tror kanske att de till höger är lite mer tidlösa och passande till fler olika situationer. Men det var ju det där med prislappen... jag tror de till höger kostar 1600kr. Kan man verkligen ge det för ett par skor när man är student?!


 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: