Hakuna Matata

2008-10-11
11:19:04

Lördag /S

Idag är det lördag som för de allra flesta innebär en en ledig dag. Min älskling har dock tenta på tisdag så han kommer vara borta hela dagen för att tentaplugga, något som de skulle avsluta med att se på fotbollen på TV. Så idag är jag övergiven hela dagen.
Idag är jag pigg men känner mig lite snuvig och känner av lite i halsen så jag vet inte vad jag ska göra. Jag skulle gärna vilja åka in till stan och titta på skor och köpa ett fotoalbum, men det kanske är dumt när man fortfarande inte är helt frisk. Å andra sidan håller jag på att bli knäpp av att bara sitta inne i lägenheten så en liten runda på stan borde ju inte skada någon :op

Igår blev det hembakad pizza till käk med recept på den pizzabotten som jag redan publicerat i bloggen. Receptet var jättebra och vi hade på en massa gott som fyllning; skinka, ananas,banan,curry, färska champinjoner och krossade tomater med vitlökssmak i botten. Det blev bra men inte så pizza-aktigt. Det var först efter tredje tuggan som jag insåg att jag glömt att ha på ost! Ost måste man ju ha för att det ska bli en riktig pizza, men det missade vi alltså, eller snarare jag eftersom det var jag som gjorde den. T tyckte i alla fall att den var väldigt god så det var ju bra :)

Vad det blir för mat ikväll vet jag inte, men när man ska äta ensam en helgkväll så är det sällan det blir något hemmalagat. Det blir i alla fall TV och datorn som blir många kompisar ikväll, förmodligen blir det någon Austen-film.

Hur som helst, hoppas ni får en skön dag!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: