Hakuna Matata

2008-10-21
13:51:48

Här är jag! /L
Hola!
I´m alive.
Anledningen till min dåliga uppdatering beror på mitt humör. Jag har mått skit de senaste dagarna, mycket beror på prestationsångest och framtiden. Man blir väldigt stressad av allt som rör sig i huvudet, det hjälper inte att alla kurskamrater känner likadant och vi triggar varandra. Så jag stängde in mig själv i fyra dagar - utan blogg, utan plugg bara dega i soffan. Nu känner jag mig mycket bättre. På torsdag väntar en matematiktenta utan dess like. Jag förstår verkligen ingenting och allt känns kaos - men jag kommer klara den, jag SKA klara den. Nästa torsdag är det tenta IGEN men denna gång är det didaktik, något som känns lättare. Men jag tar en dag i taget.

Så vad har jag gjort förutom tyckt synd om mig själv och förpinat vardagen för alla runt mig?
I fredags begav jag mig ut och joggade igen, tänkte att det skulle få mig att må bättre. Men det är inte den stora grejen, nej, J följde faktiskt med! Till min förtvivlan gick det bättre för honom - men jag tröstar mig med att det går alltid bra första gången sen blir det värre. Men stackaren hade verkligen inga träningsbyxor och fick jogga i jeans (haha). Så idag ska vi åka ut och köpa oss ett varsitt par - redo för att träna. Äger man inte brallor då har man inte tränat på länge. Känns kul om vi kan jogga ihop, det är lite obehagligt att springa själv i skogen just nu på grund av att man lätt kan halka och bli liggande om det vill sig illa.

I Söndags upptäckte jag en glad överraskning! Det fanns nämligen en summa pengar på mitt konto av oförklarliga skäl. Jag trodde ju det ekade därinne så jag har inte kollat på flera dagar. Så jag var som en frågetecken och våndades över att jag skulle behöva lämna tillbaka pengarna till dess rätta ägare. Jag ringde i alla fall pappa (för han är den enda jag kan tänka mig skulle sätta in pengar), då visade det sig att det var min farmor som ville vara snäll. Woho säger jag, Bockar och bugar. Tack!

Just nu försöker jag tänka positivt genom att se fram emot

- Sandra kommer hem
- Mårbackas julmässa 7/11

Ha det skönt!

Kram

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: