Hakuna Matata

2008-10-03
14:34:26

Finally friday :) /S

Ännu en praktikvecka har nu passerat. Idag fick jag ta klassen igen då M hade bild med små grupper av barn ute i ett annat rum där de gjorde sockermålningar som blev riktigt läckra. Det kan jag rekommendera till folk med barn. Man kokar bara 1 dl vatten och 2 dl socker så att sockret löst upp sig. Låter det svalna och penslar sedan ett papper med sockerlösningen. Sedan tar man en pensel med rikligt med vattenfärg och "duttar" på pappret  och ser hur färgen sprider sig.
Riktigt mysiga!
Den här dagen var halvbra, de skötte sig inte alls lika bra som igår men det var heller ingen katastrofdag. Trots det så är jag grymt trött, veckan har känts väldigt lång, och jag ska verkligen se till att njuta av den här helgen och bara ta det riktigt riktigt lugnt...

Nu ska jag se på Greys anatomy och sen ska jag faktiskt försöka att ge mig ut i joggingspåret. Jag har redan bytt om så att jag är färdig att ge mig iväg sedan. Det har ju inte blivit någon jogging denna vecka men som sagt så ska jag försöka att ge mig ut idag och även på söndag.

Vi hörs senare!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: