Hakuna Matata

2008-10-09
12:45:39

Alá optimistá /L
Jag kollade in min studieplanering nyss. Vi har det helt otroligt knäppa systemet att vi måste söka in till kurserna vi ska läsa inför varje termin. Jag läser program men måste alltså ändå söka varje jäkla termin. Det är väl inte så svårt att göra det tänker ni men grejen är att det varje gång krånglar. Min kurser finns inte att söka in till. Nu har jag mailat och krånglat med studentcentrum i flera veckor och ingenting händer. Jag är inte den enda som har detta problem heller. Så detta är ännu ett exempel på irritationsmoment i vardagen. Allt jäkla onödigt krångel. Har man kommit in via program och ändå har platsgaranti, varför ska jag söka in IGEN varje gång?

I alla fall så var det inte det jag skulle skriva om här.... utan nämligen att vecka 23 är min allra sista "schemalagda" vecka på universitetet. Sedan är jag färdig. Redo för arbetslivet.

Hallelulja... typ.

Kommentar:
#1: Sandra

Vi måste också söka in till alla kurser, det beror väl på att man kan själva välja i vilken ordning man väl läsa vissa kurser? Du är inte den enda som krånglar med studievägledarna, jag ska välja nästa vecka och jag vet fortfarande inte HUR eller vad kursen heter som jag ska söka...!

2008-10-09 @ 14:11:14
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: