Hakuna Matata

2008-11-27
20:36:04

Så irriterande! /S

Kul att höra att vissa har fått svar på alla sina frågor! Själv har jag faktiskt också mailat min studievägledare för att få svar på några frågor om hur jag ska skriva i min ansökan till CSN. Jag hade cirka 3-4 frågor och jag fick svar på EN!!! Hon nämner inte ens de andra frågorna i sitt svar vilket kanske gör mig mest irriterad... hur som helst så fick jag svar på den viktigaste frågan i alla fall men det är ändå irriterande!
Det är väl kanske inget jättemisstag men det som är superirriterande är att jag aldrig lyckas få svar på de frågor som jag skickar till studievägledarna, eller också skickar de världens flummail där de försöker svara men det är inget riktigt svar....

Jag kan ju passa på att uppdatera er i mitt godisförbud; jag kan stolt meddela att jag inte ätit en endaste liten godisbit hittills denna veckan. Det kanske låter jättefjantigt men att jag nu snart inte ätit godis en enda gång på två veckor är verkligen en stor skillnad! Jag kan tyvärr dock inte säga att mitt godissug är borta, jag dreglar nästintill varje gång jag går förbi godishyllan eller ser chokladreklam på TV. Det jag är mest sugen på är faktiskt mörk choklad av någon anledning?
Men jag ska som sagt hålla ut tills den dag då jag tar jullov vilket blir den 18 december och därefter kommer godisförbudet gälla 6 av veckan 7 dagar precis som det ska vara :)

Är det kanske någon som vill hänga på i mitt godisförbud som alltså går ut den 18 december?


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: