Hakuna Matata

2008-11-25
13:41:30

Nu ska jag berätta... /L
hur det är att läsa på ett jävla skituniversitet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag är så arg!!!!!!!!!!!!!

fick mitt kontrollbesked idag om antagningen till vårens kurser. Ni kanske kommer ihåg att jag klagade över att det krånglade när vi skulle anmäla oss då inte kurserna fanns att välja? I alla fall slutade det med att jag var tvungen att ringa och anmäla mig via telefon.
Idag kom beskedet. För det första står det att jag ej är antagnen pga obehörighet till första kursen. Den andra kursen (examensarbetet) finns inte ens med!

Så jag ringer till studera.nu. Samtalet bryts pga jävla fi** bredbandsbolaget. Jag ringer igen och kommer fram, förklarar läget får "OJ!" som svar och veta att jag måste prata med en handläggare som finns tillgänglig efter 13.00......och samtalet bryts igen. Väntar....ringer, bryts, ringer, bryts så där håller det på tills jag beslutar att jag går hem till mamma och lånar hennes telefon. Samtalet avbryts åter igen då hon också har skit BB. Till slut når jag fram och får som svar då att jag ska inte alls prata med studera.nu:s handläggare utan universitetets! Så jag börjar ringa till de olika 15 handläggarna och alla är ute, på konferans, inte tillgängliga etc. Det vidarekopplasav misstag till växeln som informerar mig om att telefontiderna till universitetets handläggare är mellan 10-12. Fytti fan!!!!!!!!!!!!!!!!! Då har ju normalt sett studenter LEKTIONER jävla skiiiiiiiiiitpuckon!!!!!! Fy fan för universitet, telefonbolag och myndigheter vad fan ni än håller på med. Jag hatar er alla just nu.

Varför ska jag behöva krångla med detta när jag blivit antagen till ett program??? Kan nån snälla svara på detta!!!!
Vem kan jag klaga hos???

Kommentar:
#1: Sandra

Stackare...! Jag hoppas det ordnar sig för dig, själv har jag fortfarande inte fått något besked inför vårens kurs :/

2008-11-25 @ 16:15:54
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: