Hakuna Matata

2008-11-30
12:30:19

Lugnt hus /S
Idag vaknade jag upp till ännu en grå dagmen jag ska erkänna att det inte gör mig så mycket då jag känner för en mysig dag inne. Idag ska det julpyntas och städas lite smått men just nu sitter jag bara och myser i soffan i väntan på att T ska vakna. Det var längesen han hade en riktig sovmorgon så jag försöker att vara så tyst som möjligt för att han ska kunna sova.

Idag är det första advent och det ska som sagt julpyntas, jag tänkte faktiskt koka lite risgrynsgröt till kvällsmat för att få ännu lite mer julstämning. Eventuellt så ska jag också köpa en julstjärna (blomma) då det verkligen är jul för mig :)
I övrigt så kommer det som sagt bli en riktigt lugn dag, jag försöker att behålla mitt lugn varje gång jag tänker på att det är 1 december imorgon och därmed ungefär 1,5 vecka kvar tills vi måste ha en god stomme till vårt examensarbete så att vår handledare kan känna sig säker på att låta oss anmäla oss den 15 december till opponeringen i januari. Jag tror vi kommer att klara det men det är en stressfaktor att vi inte skrivit mer, allra helst så hade man ju velat vara i stort sett färdig denna veckan men det är ju bara önsketänkande :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: