Hakuna Matata

2008-11-19
19:12:31

Hello /S
Ja det blev ju en ledig dag istället för plugg då M hade migrän, tyvärr kan jag inte påstå att jag utnyttjat min lediga dag särskilt bra då jag inte gjorde något på hela förmiddagen. När klockan var två tog jag och T bussen in till stan där vi köpte födelsedagspresent till Ts mamma, det blev en feng shui- bok och två jättesöta lucior som jag gärna hade behållt för mig själv!
Vi ligger faktiskt väldigt bra till vad gäller inköp av presenter då vi nu har inhandlat födelsedagspresent till både hans mamma och syster + julklapp till hans föräldrar och syster + studentpresent till hans syster. Studentpresent kanske är lite väl tidigt men vi valde att köpa en kombinerad julklapp och födelsedagspresent i form av alla säsonger av Sex and the city och istället spara det vi tänkt ge henne i födelsedagspresent i studentpresent istället då vi köpt en massa flytta- hemifrån-grejer som är rätt passande som studentpresent :)

Övrigt idag så har jag spenderat eftermiddagen i köket, först genom att laga mat och sedan för att baka muffins :)
Jag hade tänkt träna idag men jag glömde helt ärligt talat bort det och kom inte på det förrän jag stod helt näck i badrummet på väg in i duschen, och jag var lite för lat för att orka klä mig igen för att träna, så det får bli träning imorn istället :)
Det var inget direkt passande joggingväder idag i alla fall då det faktiskt snöade och det kom riktigt stora snöflingor. Det var mysigt men då jag hatar kyla så är det snarare en hatkärlek jag har till snö.

Hoppas ni har haft en bra dag :) 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: