Hakuna Matata

2008-11-06
18:30:25

Cleaning day /S
Ja idag har jag äntligen tagit mig tid till att genomföra den där storstädningen som jag har haft i tankarna under en längre tid och det känns riktigt skönt. T var väl kanske inte överlycklig över mitt projekt men även han är glad över att ha det gjort.
De nya gardinerna är på plats, måste medge att det blev lite mörkare än jag tänkt men efter en stund hade jag kommit över det och nu är jag jättenöjd. Det jag är mindre nöjd med är det klisterband som jag använde för att lägga upp gardinerna. Jag kanske gjorde fel eller något för den ena gardinen är som den ska medan den andra har släppt och alltså fortfarande är för lång. Som tur är skyms den gardinen bakom en fotölj.
Imorgon skulle jag träffat M men hon har nu skjutit upp vår träff tills på måndag då hon mådde dåligt, så imorgon fuderar jag på att ha en bakdag och baka bröd och vaniljbullar... men vi får väl se!

Nu ska jag fortsätta uppdatera mig i Tv-seriernas värld. Grey´s anatomy avklarade jag imorse, och nu ikväll tänkte jag titta på Gossip girl och Brothers &Sisters!

hej så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: