Hakuna Matata

2008-05-17
11:27:46

We finally did it! /S

Vår badrumsdörr har knarrat otroligt mycket ända sedan vi flyttade in i oktober men det har aldrig blivit att vi gjort något åt saken, men nu har vi äntligen gjort det. Ett arbete som tog ca 30 sekunder och som gav underbart ljudlöst resultat....!

Nu ska jag bara slappa på morgonen innan det är dags att åka iväg till familjen C för 2 timmars barnpassning. Vädret pendlar fram och tillbaka, ena stunden ser det ut som att det håller på att dra ihop sig till regn, och nästa stund spricker molnen upp och solen skiner. Så länge det inte regnar så är jag nöjd men självklart är det sol som önskas!
Idag tror jag får bli en pluggfri dag, satsar istället på att komma igång ordentligt imorgon. Jag har ju faktiskt hela nästa vecka på mig att skriva + nästa helg så jag har ju rätt gott om tid, men helst vill jag ju ha nästa helg ledig. Men jag ska verkligen lägga ner mig ordentligt på den här portfolion så att jag får så lite som möjligt att komplettera efter opponeringen. Jag har fortfarande lite svår att fatta att pappa kommer om exakt två veckor för att hämta oss så vi kan åka hem för sommaren...


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: