Hakuna Matata

2008-05-16
22:33:03

Walk the line... NOT /S
Idag var det som sagt mys med god mat och film som gällde. Maten blev jättegod, filmen dock inte lika bra!
Tobias lät mig välja film på egen hand och jag hittade filmen Walk Hard efter att ha läst handlingen;

Musiklegenden Dewey Cox kämpar med sin karriär för att slå igenom inom musikindustrin. Han är en ikon inom musikbranschen och har varit gift tre gånger, har 22 barn, en egen TV-show och har vänner i form av Beatles och självaste Elvis Presley.

JagWalk Hard förväntade mig en film i samma stil som favvofilmen Walk the line och det visade sig att det var det då det var en usel komedi byggd på handlingen i Walk the line, en parodi på en av mina favoritfilmer uppskattades inte, och den var verkligen dålig! Hade jag sett bilden till filmen så hade jag kanske anat det innan men nu hade jag bara texten när jag valde. Det enda som den gjorde utöver att få mig att längta efter dess slut var att längta efter filmen Walk the line. Tyvärr har jag den inte så istället har jag suttit och lyssnat på låtar från filmen och sett videosnuttar på youtube.

Jag har fortfarande inte lärt mig hur man lägger in videos nu när bloggen blivit flyttad, annars hade jag lagt in en låt. Men än så länge så får det bli en länk till ett klipp från filmen. Tycker både Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon är toppen i den här filmen och de sjunger riktigt bra också!

Hoppas ni hittat något bättre att vila ögonen på denna fredagkväll!



En film som ska ses inom kort!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: