Hakuna Matata

2008-05-24
15:37:28

Tiddiloo! /S
Hej på er!
Allt bra? Här är det ganska lugnt, vi tog en liten promenad förut men det blev ingen jättelång då älsklingen mår dåligt idag, hoppas bara på att det är något temporärt då han har tenta på måndag! Vi tog vägen förbi affären och handlade lite, jag slog på stort och köpte hem massa meloner, och med en massa så är det närmare bestämt 4 st, det fick bli en honungsmelon, en Galiamelon(nätmelon), en bit vattenmelon och en cantaloupemelon så ikväll blir det en riktig melonsallad med fyra olika sorter! Det gäller ju att passa på när de säljer dem till halva priset!

Jag har även börjat korrekturläsa min portfolio - och tur är väl det! Det är inte så mycket fel men ibland undrar man ju om man har en skruv lös när man läser vissa meningar där man har fel böjningar på ord, fel tempusform och helt enkelt vissa knasiga meningar. Jag är dock rätt nöjd med min text och jag hoppas på att även min opponent ska tycka att den är okej så jag slipper undan några större ändringar. Det som är så toppen med att skriva en portfolio som sista examinationsuppgift är att det i stort bara är formen de kan klaga på då portfolion ska innehålla mina reflektioner kring den här kursen, och ingen kan ju säga att mina tankar är rätt eller fel!

Nu ska jag återgå till läsandet och sen lite tv-tittande innan det är dags att börja med middagen som idag blir pasta med kantarell & philadelphiasås och till efterrätt blir det självklart melon!!


Update: Har precis pratat med en kurskompis och känner nu ingen som helst ångest över mina 33 sidor då jag fick veta att hon skrivit 57!!!!!!!!!!!! Det värsta är att jag ska opponera på hennes text... blir en del att läsa de kommande dagarna med andra ord!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: