Hakuna Matata

2008-05-08
19:49:17

pissjobb /S
imorse ringde de ifrån sommarjobbet som jag nämnde i tidigare inlägg(tror jag). De ringde upp mig senare under dagen och berättade att jag kommer att jobbar period 2 (vecka 29-32) och att jag förmodligen kommer att få jobb på Gruvlyckan istället för Rud. Det var inte alls vad jag hoppats på och jag blev faktiskt lite ledsen men vad ska man göra?! Att jag hamnade på ett nytt ställe i år berodde på ändringar inom ansökningssystemet tydligen. Jag har trivts jättebra i mitt team som jag jobbat i de tre senaste somrarna och det är jätteskönt att man är så bekant med området man jobbar i. Nu ska jag byta både område och team - det är visserligen skönt att det nu knappt är 1 km till jobbet istället för 6 km - men min teamledare på det andra stället är verkligen supersnäll och trevlig och har tagit med oss på badturer de varmaste dagarna och låtit oss vara inne när det regnat så man har inte behövt jobba stenhårt precis.

Sen blev jag ledsen och irriterad över att jag kommer få jobba period 2. Dels på grund av att jag förra sommaren fick önska för första gången när jag ville jobba denna sommar då teamledaren frågade, så nu trodde jag verkligen att jag skulle få jobba första perioden. Men det är väl egentligen skit samma... vad som inte är skit samma är att T jobbar hela sommaren - börjar direkt vi slutar och jobbar till och med v. 29. Det vill säga att vi inte kommer vara lediga en enda vecka tillsammans och jag antar att jag inte behöver skriva om hur jäkla trist det är.
Särskilt trist kommer det att bli om L åker till Norge i sommar! Mamma är i alla fall ledig samtidigt som mig men pappa och T kommer att ha bilen till jobbet varje dag så vi kommer ju inte att kunna ta oss någonstans. Så just nu känns sommaren bara skit. Skönt med ledighet men om den ledigheten innebär att jag kommer sitta själva med min mamma hemma så hade jag nästan hellre fortsatt att plugga och få ännu en kurs avklarad... i alla fall nästan!

Ett negativt inlägg men det får ni stå ut med då jag har en dålig dag tack vare det här...

Kommentar:
#1: Linda

Du ska vara glad att du fick jobb. jag har inte hört något!

2008-05-09 @ 13:40:03
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: