Hakuna Matata

2008-05-10
16:27:51

My day /S
Idag tog jag bussen ut till Tornby som jag hade tänkt. Det visade sig vara en perfekt dag då det var väldigt lite med folk! Jag hittade massor med saker som kunnat få följa med hem, en bikini och klänning på team sportia, en kjol och klänning på H&M och lite annat. Det enda som dock fick följa med hem var ett par skor som var jättesköna på skopunktenm.

Nu när jag är hemma känns de dock lite stora :(
Fötterna kanske var lite svullna när jag provade dem i affären eller något. Ska som sagt gå runt i dem idag och om jag ångrar mig är det nog lika bra att jag åker tillbaka direkt imorgon och lämnar tillbaka dem.

Allt det andra jag hittade får vänta till jag kommer till Karlstad tror jag... skulle vilja ha lite smakråd gällande plaggen. Ena klänningen kanske var lite för stor... vet inte om den var det eller om det bara kändes så då jag provade en för liten först. Den andra klänningen tyckte jag också om men jag vet inte om den kanske var lite för urringad... jag tror inte det men... Sen var det en kjol jag gillade jättemycket, felet var eventuellt materialet då jag är rädd att den kommer bli superskrynklig så det får bli ett samtal till lilla mamma :)

Älsklingen hade precis gått upp när jag kom hem halv 4 så det var lika bra att jag tog Tornby idag än att jag skulle smyga runt här hemma.

Hoppas ni haft en bra dag!

Update: Behövde inte gå i skorna särskilt länge för att inse att jag måste lämna tillbaka dem då de kippar som attan. Måste ha haft rejält svullna fötter i affären :p Nu är det bara att hoppas att storleken mindre passar för jag gillar verkligen skorna!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: