Hakuna Matata

2008-05-28
21:16:25

Kräfta /S

Ja hela jag kanske inte är röd som en kräfta men mina axlar är verkligen knallröda efter dagens vistelse i solen!
Det känns i alla fall skönt då jag känner mig ganska så bra förberedd inför fredagens opponering vilket betyder att jag kan ägna större delen av morgondagen åt att städa, tvätta och packa.
Tyvärr måste jag även ringa adressändring igen då de är jäkligt sega med att skicka ut sin räkning för den eftersändning som jag har beställt. Det blir tredje samtalet till dem och imorgon tänker jag fasen mig inte lägga på förrän de gett mig betalningsuppgifterna så att jag kan få det överstökat. Lite mer förberedelser blir det dock inför opponeringen imorgon också, sen kanske jag även kollar igenom min egen portfolio för att se om det är något jag vill ändra, efter att ha läst Ms portfolio så känner jag att min är lite tunn när det kommer till grupparbetet så det ska jag nog fylla på lite - allt för att slippa en komplettering, vill få en fräsch start när jag börjar i höst, särskilt eftersom jag hört att det är en rätt tuff kurs + att man då även ska börja på ex-arbetet!

Idag har vi tagit en liten promenad, vi gick förbi den cirkus som är här i centrum idag, en massa söta ponnys och pudlar stod utanför tältet. Jag frågade T om han inte ville gå på cirkus med mig men han trodde jag skämtade, men idag när vi gick förbi så blev han lite sugen, men vi var lite sena  tyvärr. Det är längesen jag var på cirkus, men det är ju en viss känsla och stämning - mysigt! Men eftersom han har mattetenta på fredag som inte sitter jättebra så var det väl kanske ingen toppenbra dag att gå på cirkus heller...

Nu ska jag kolla igenom månades räkningar och kvitton så jag kan kräva T på lite pengar sen :op

Update: Hm... var tydligen inte så mkt jag kunde kräva T på som jag trodde och tvingas låna lite pengar för att få ihop det denna månaden :( Tur att älsklingen inte har ett lika tomt sparkonto som mig!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: