Hakuna Matata

2008-05-05
20:21:17

Jobbig dag /S

Imorse hade jag ingen lust alls att gå till skolan, då jag inte alls är motiverad när det gäller det här temat och den här uppgiften.
Väl i skolan gick det en timma åt enbart diskussioner som fortsatte när vår handledare kom, därefter fortsatte diskussionen i 1,5 timma och det slutade med att vi helt la ner den idé vi arbetat med X antal timmar och dagar med för att påbörja en ny då ingen egentligen var nöjd med den gamla.
Det var bara en sån dag då alla var irriterade och det låg verkligen på ytan för alla. Så jag ska erkänna att det blev en del skitsnack men ibland orkar man bara inte och bägaren rinner över. som tur var så pikade handledaren ms X lite extra för att försöka få henne att dämpa sig och faktiskt lyssna på resten av gruppen men vi får väl se hur mycket det hjälper.
Så om jag var stressad innan så är det inget jämfört med hur jag känner mig nu då vi nu har en vecka på oss att fixa manus, lära oss manus + fixa repliker. Denna vecka är det även studiebesök planerade 2 av dagarna så det är inte direkt mycket tid vi har till projektet ´+ att vi vid sidan av har en portfolio att skriva individuellt som är examinerande för den denna kursen.

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt TV-tittande och lite läsande... hoppas ni har haft en bättre dag än mig!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: