Hakuna Matata

2008-05-08
22:13:16

Irritationen har lättat... /S

Nu har den värsta irritationen angående innehållet i förra inlägget lagt sig så jag kan berätta vidare om min dag.
Först var det skolan som gällde, var en skön dag då vi körde alla repetitioner utomhus fram till lunch då vädret var helt underbart. Det resulterade i att jag nu bränt mig på EN arm, inte särskilt vackert!

Vid halv 3 avslutade vi dagens arbete och T mötte upp mig så vi gick tillsammans hem. Vi var dock bara hemma och nytte om innan vi gick till bussen. Tobias ska på kravall imorgon så han skulle till systemet och jag har ju som sagt fått lite pengar i födelsedagspresent som jag skulle köpa något för. Jag såg faktiskt en hel del fint som jag skulle kunnat ta med mig hem men eftersom jag inte får fullt bidrag nu denna månad och jag inte får någon lön förrän i september så gäller det att hålla hårt i pengarna. Ett par 3/4 långa sköna brallor fick dock följa med hem ifrån Cubus. De kanske inte var världens finaste men ändå helt okej, och de blev ännu mer okej när jag såg att de endast kostade 149kr!! Det är ju nästan löjligt billigt... köpte ett par som påminner om dessa till syster i födelsedagspresent och jag tyckte de var hyfsat billiga men så här billiga brallor trodde jag inte det fanns till fullpris.

Sen letade jag efter skor då jag just nu går runt och svettas i mina svarta sneakers. Jag hittade dock inga som jag gillade så jag ska nog ge mig ut till Tornby och skopunkten i helgen och se om jag hittar några där. Annars får de resterande pengarna ifrån farmor och farfar bli ett bidrag till ett frisörbesök. Det var ett tag sedan jag var iväg senast och eftersom det är lite billigare att klippa sig här än i karlstad ( i alla fall de ställen jag känner till) så är det lika bra att passa på innan man åker hem.

Imorgon blir det mera teaterrepetitioner. Min uppgift idag har varit att fixa lite ljud. Så jag kan tipsa om sidan www.ljudo.com där man kan ladda hem olika ljud gratis. Själv har jag laddat hem skratt och fågelkvitter som ska vara bakgrundsljud i vår teater. Kvällen får jag spendera ensam eftersom T som sagt ska på kravall i sin overall, så själv ska jag nog titta på någon film. Snälla L gav mig 4 riktiga klassiker i födelsedagspresent, sådana filmer man kan se om och om igen; Grease, Pretty woman, Ghost och Dirty dancing :)

Nu ska jag gå och göra mig iordning! Sov så gott mina vänner...


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: