Hakuna Matata

2008-05-14
08:25:40

God morgon! /S

Sovit gott?
Det har faktiskt jag... Jag var nog tröttare än jag kände mig igår för efter en halvtimmas pratande i sängen slocknade jag ganska omedelbart.

Solen skiner men det är lite moln och så ska det tydligen vara de kommande dagarna - moln och lite regn. Även om det är underbart med fint väder så skulle jag faktiskt bli ganska glad om det blir sämre väder under nästa vecka då jag är "ledig" den veckan för att skriva min portfolio. Det är ju skitsvårt att sitta inne och knappa på datorn om det är varmt och soligt ute, då vill man bara ut. Så nu hoppas jag som sagt på lite sämre väder, men gärna en helg med vackert väder då jag tänkte ringa familjen C i eftermiddag och höra om de vill ha barnvakt. Det blir förmodligen sista gången för denna termin då jag nog kommer få ägna de kommande helgerna åt att skriva.
Sen ska jag även se till att ringa och boka frisörtid för nästa vecka, det börjar bli dags + att jag som tidigare nämnt vill klippa mig innan jag åker tillbaka till Karlstad då det är billigare att klippa sig här.

Så där ser min plan alltså ut för tillfället... Nu ska jag fortsätta titta på SVT och TV4s nyhetsmorgon. Tycker det är skönt att gå upp och ta det lugnt på morgonen. Sen är jag rätt dålig på att kolla på nyheterna under kvällarna så därför är det skönt att få titta en liten stund på morgonen så man har liiite koll i alla fall på vad som händer i världen.

Som vanligt - Ha en bra dag :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: