Hakuna Matata

2008-05-29
22:31:10

En dag... /S
... det är allt som återstår av vår vistelse här i Linköping! Imorgon kväll kommer pappa så att vi kan lämna Linköping på morgonen på lördagen. Jag har försökt packa ner det mesta, nu är det bara några få saker kvar att packa ner och det får vänta till imorgon.
Väl hemma i Karlstad så blir det grillning för familjen Karlsson och Söderkvist ute i Ts sommarstuga under eftermiddagen/kvällen, ska bli underbart gott både med grillat och att få spendera kvällen i sommarstugan och veta att man är hemma för sommaren :)

Imorgon är det opponering som gäller! Jag har suttit och ändrat lite i min portfolio som jag vet att jag riskerar att få kritik för och som jag själv tycker förbättrar min portfolio. Jag vet redan att det är mindre saker jag kommer att få ändra så mitt nya mål är att hinna bli klar så pass tidigt att jag kan lämna portfolion redan imorgon kväll - desto mer jag får gjort imorgon desto tidigare kan vi komma iväg på lördag.

Nu ska jag försöka att komma i säng då jag ska upp "tidigt" imorgon (kl 8), tror ju som sagt att det kommer bli en rätt tuff dag!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: