Hakuna Matata

2008-05-25
16:49:05

E-tuna besök /L
Tjopp!

I fredags drog vi till Eskilstuna men först blev det ett stopp vid Teamsportia för nya dojor till mig. Jag hittade ett par skitsnygga med alla funktioner för mina fötter (efter fotanalysen) men givetvis fanns de inte i min storlek. Så hoppet låg på E-tuna.
Vi kom fram på kvällen och avnjöt en varsin god pizza innan det blev sängdags (bäddsoffedags). Tidigt på lördag morgon drog jag och J in till Eskilstuna centrum för att hitta mina skor. Men där fanns de inte!
Så det blev besök på Parken Zoo och vi kollade in massa roliga djur. J spelade så klart medan jag tittade på. Jag är mer för de där "vinst varje gång" ställena (dit gick jag och vann en gul fisk). J:s syskonbarn åkte karuseller medan jag smällde i mig årets första mjukglass. Jädrans gott i sommarsolen!
Det var lite som en flashback att gå där inne. Jag var där i ettan-tvåan någon gång med mamma så det var ett tag sedan.

Efteråt gick vi till Tuna Park för att återigen leta efter mina dreamshoes. Jag fann dem inte där heller men ett par Ecco skor som jag gillade skarpt. De fanns inte i min storlek heller.

Idag kikade vi in i Örebro för att hitta skorna. De fanns inte där heller. Men jag ger inte upp! Imorgon drar jag in till Karlstad city för att kolla, finns de inte där beställer jag ett par i min storlek på det ursprungliga stället. Jesus.
Varför måste alla ha min storlek?

Åter till djurparksbesöket. Det var inte lika många djur som jag minns det som. Det fanns bara en vit tiger, inga giraffer (som jag trodde heller) men det var rätt mysigt att gå där inne.

Hoppas er helg var bra!
Nu ska jag åka och städa bilen. Roligt...

     

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: