Hakuna Matata

2008-05-28
22:14:45

Bitterfitta? YES!!! /S

Nu blev jag på uselt humör, men att betala räkningar är väl i och för sig aldrig roligt, denna månad känns det verkligen sjukt jobbigt. Från och med imorgon och ganska så exakt en månad framåt så kommer jag ha 2 kr totalt på mitt bankkonto! Med alla räkningar betalda kommer jag ligga på - 425kr som jag måste låna från T för att få det att gå ihop. Att jag sedan inte får någon lön från sommarjobbet förrän i augusti får mig inte direkt att bli gladare... jag vet, jag vet.... jag ska vara tacksam för att jag överhuvudtaget har ett jobb i sommar! Men efter tre år som student utan pengar så får man lov att vara en bitterfitta dagar som dessa... jag blev inte på bättre humör när jag såg att jag dessutom tjänar sämre på sommarjobbet detta år än vad jag gjorde för 2 år sedan, hela 8 kr mindre i timman! Så ursäkta om detta inlägg inte är ett härligt positivt inlägg...

Tanken på att ha ett i stort sett tomt bankkonto tills terminen börjar igen i augusti är bara jävligt tråkig! Det är ju under sommaren som man vill kunna hitta på roliga saker, sitta längs älven och äta på en glass, byta ut den tre år gamla bikinin mot en ny... med 2 kr på bankkontot lär jag inte ens få en ny bikini om jag ens går på en loppmarknad!

Jag längtar såååååååååååå efter den dagen man får ett jobb och får en lön! Många klagar på den usla lärarlönen, men jisses... den lönen är ju skyhög i jämförelse med de 3500kr jag får in i månaden som student.

Jag säger som min kära vän L;

Pengar gör dig inte lycklig, men nog fan gör de det bra mycket lättare att nå lyckan!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: