Hakuna Matata

2008-03-25
14:17:26

Time to go home... /S
Vovvens väska är packad och det samma är min!
Idag är det nämligen dags att sätta sig på tåget med destination Linköping, och eftersom mamma och pappa är på fjällsemester så får Dick spendera några dagar hos syster yster med familj!

Igår var det full upp hela dagen, den började med frukost tillsammans med T, en promenix med Dick, hämta upp Ts familj och en biltur till Kil och Ts farmor och farfar, f´därefter fortsatte vi mot Edsvalla och ÖoB där det inhandlade några kycklingar för att utöka mitt för närvarande mycket magra utbud av påskpynt inför påsken -09, Sedan åkte vi till famlijen Ks sommarstuga för att städa upp efter dagarna av målande och fick en liten skymt av hur fint det kommer att bli med tavlor och så på plats - alla var väldigt nöjda med resultatet!
När klockan närmade sig 16 var det åkte vi emåt åt varsitt håll, jag till mig och de till sig. en promenad med vovven innan mina kära systrar kom på besök och det fikades, Ena syster åker hemåt medan L, L och J stannade kvar. Jag hade planer på att gå hem till Linda men ville ju även träffa lilla L så mycket som möjligt så det hela slutade med att Linda och Åsa kom hit istället ch det blev mycket bebisprat medan Åsa var helt besatt av lilla Linus!
Efter att J sett klart på den pinsamma Färjestad - Linköpings matchen så begav de sig hemåt medan jag och Linda gick ner i källaren där vi överröstade TVn med vårt prat. en härlig kväll som varade till 1-slaget då L begav ig hemåt för att vara i form för dagens hemtenta - Lycka till!

Pratade nyligen med syster och de kommer eventuellt och hälsar på oss i Linkan helgen jag fyller år eller helgen därefter - alltid kul med besök!! Nu ska jag käka lte, och läsa lite i min nya bok som jag börjat i tills J kommer och hämtar mig och kör mig till tåget...

Ha det bra, vi hörs kanske ikväll!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: