Hakuna Matata

2008-03-10
22:11:55

Nu är det dags... /S
Nu ska jag nanna!
Tycker det har varit en hyfsat bra dag... jag har hunnit med en joggingtur där jag lyckades förbättra min tid, jag har hunnit med två promenader med vovven jag passade idag, jag har solat en andra gång - mindre roligt att jag brände mig lite men för att se positivt på det hela så fick jag ju i alla fall lite färg :p
Det som känns riktigt bra är att jag nu har sparkat igång med mitt projektarbete - känner dock en viss stress över att hinna klart med det innan fredag men jag får väl göra mitt bästa, och i värsta fall får jag skriva klart det i Karlstad!
Jag är även glad att jag bestämde mig för att köpa en tågbiljett för fredag förmiddag istället för att åka hem på tisdag som jag först planerade.

Imorgon är det grupparbete som gäller under förmiddagen och under eftermiddagen ska är det bildverkstad - lite utav min stora skräck då jag gärna håller mig till att rita streckgubbar, men vi får väl hoppas på att det inte är så mycket praktiskt arbete utan kanske mer föreläsningar eller bara visar exempel. Bara jag slipper visa någon annan vad jag ritar så är det lugnt :p

Sen är det bara att fortsätta med projektarbetet när jag kommer hem, jag har ju som sagt en del att göra om jag vill hinna bli färdig innan fredag!

sov gott mina vänner, vi hörs imorgon!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: