Hakuna Matata

2008-03-23
18:26:53

Jag lever... /S
Urusel uppdatering ifrån min sida men för er som följt bloggen ett tag så är det väl något ni är vana vid vid tiderna för mina karlstadresor!
Dagarna har bara svischat förbi i en alldeles för hög hastighet... Under de dagar jag varit hemma har tre av dessa spenderats med T och delar av hans familj då vi målat i deras sommarstuga - det började med att jag och T hade tänkt måla om i vårt rum där det var en brun och otroligt ful gammal vävtapet på väggen samt ett uttrist mörkt furutak. Så vi handlade hem en jättefin ljusgrå färg till väggarna och en vitlasyr till taket, jag hade dock föredragit heltäckande vit färg men hans rum=hans beslut.
Målandet som jag hade räknat med skulle gå hyfsat fort gick inte alls srskilt fort då vävtapeten sög åt sig massor med färg och var jättejobbig att måla. Så två hela dagar ägnades åt vårt pyttelilla sovrum. Nöjda med resultatet och i farten så ville Ts föräldrar måla det då mörkgröna vardagsrummet i en ljus färg, så idag har vi varit där hela dagen och målat tak och väggar i vardagsrummet och jag har målat golvlisterna till vårt sovrum! Det är trots två ela dagar i stugan inte helt klart då golv- och taklister ska sättas tillbaka på plats och sedan kommer vi ju till den roliga delen att sätta upp nya tavlor och se hur rummet blir möblerat!
Utöver det så har jag även spenderat en dag hos min mormor i Sunne, varit med lilla Leyah på babysim och mycket tid med familjen...


Imorgon är min sista lediga dag här hemma... känns lite tungt! Vet ännu inte vad jag ska göra, eventellt blir det en sväng till stugan och göra klart allt, sedan träffa mina kära syster ystrar och syskonbarn och under kvällen några timmar med Linda!

Eftersom mina föräldrar dragit till fjällen så har jag huset för mig själv och vovven... lite trist faktiskt, glad att i alla fall vovvsingen är hemma!

Nu är det dags att hoppa in i duschen innan T ko

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: