Hakuna Matata

2008-06-01
19:05:27

Så där ja! /L
Helgen är över. Men jag är ledig imorgon också! Idag fick jag iväg mitt arbete. Det är verkligen hemskt dåligt och jag insåg att jag har svarat på en helt annan frågeställning. På tisdag är det opponering och efter det ska jag ändra.
På tisdag är det även klassfest, vi ska leka lekar hehe... kommer nog se rätt roligt ut när vuxna leker röda, vita rosen. Den som lever får se!

Igår spenderade jag kvällen tillsammans med mamma, L, A och H. Det dracks vin och åts lite. Jag gick runt 22.30 och då hade tydligen Bissi kollapsat och slutat andas (inte på grund av att jag gick). De hade gjort hjärt-och lungräddning på henne. En stund vad hon t.o.m död för allt i kroppen släpptes ut. Vi vet inte vad som hände men hon är inte frisk. Mamma har bestämt sig för att lämna tillbaka henne (vi är bara fodervärdar). Hoppas de hittar felet också.
Sen blev en i familjen misshandlad i natt också så mamma hade spenderat natten på akuten. Men allt såg bra ut och personen ifråga mådde bra idag.

Det var en minst sagt händelserik natt för moder, jag låg hemma ovetandes och sov. Tack gode gud för att alla lever och "mår bra" idag.

Sandra är antagligen i stan. Jag har inte hört något så jag antar att hon tar igen all tid med släkten.

Njut av sommaren!



Bissi 1,5 år höll på att dö igår kväll. Stackars liten.

Kommentar:
#1: Anonym

Stackars Bissi, som höll på att dö! Trist att en i familjen blev misshandlad. Hoppas de som gjorde det får ett hårt straff.

Vad kul att du tycker att jag har blivit bättre på att fotografera. Min digitala systemkamera (nikon D50) har jag haft i två år nu. Mitt intresse för foto har ökat och jag har väl kanske också fått ett bättre bildseende. Men långt från fullärd är jag inte.

2008-06-03 @ 06:30:04
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: