Hakuna Matata

2008-06-23
10:11:23

måndag /S

hej på er!
Allt bra? Själv tycker jag fortfarande lite synd om mig själv och börjar också bli rejält irriterad och less på hela grejen. Att höra hur joggingen går framåt för L och man själv är supertaggad till att hänga med men inte kan, och att inte få svar på hur jag ska göra för att bli bra i benet - ska jag försöka gå som vanligt eller en massa vila? Försökte ringa läkaren idag där jag fick rådet att skaffa ett knäskydd och att ringa en sjukgymnast, så jag ringde sjukgymnast för att få veta att tidigaste tiden var i augusti - därmed är jag fortfarande okunnig på området och kan inte lämna något direkt svar på jobbet om när jag kan komma tillbaka eller om jag ens kan komma tillbaka över huvudtaget! Att veta att man kanske inte kommer kunna tjäna mer än 4000kr på hela sommaren svider rejält - jag hade ju räknat med ytterligare 13000kr! Så om jag levt fattigt studentliv de tre föregående åren så är det ju inget i jämförelse med hur det kommande året kommer att bli!

För att komma till något roligare så kan jag berätta att jag och L igår var och tittade på nya Sex and the city -filmen! i en fullsatt biosalong såg vi filmen som var okej men inte så mycket mer än det... det var som ett lite för långt serieavsnitt där de flesta karaktärerna hamnade i bakgrunden då filmen koncentrerade sig på Carrie och Miranda. Men det var ändå kul att få se den!

Nu är det fika och sen en liten runda på rean, hoppas på att hitta en billig sportbh och träningslinne till den dagen jag KAN och FÅR börja jogga igen...!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: