Hakuna Matata

2008-06-14
17:30:51

Lördag /S
Hej på er!
Idag är det lördag något som mitt lilla huvud anser vara något förvirrande då jag hade lördagskänsla redan i torsdags, men skönt i alla fall att veta att man har ännu en ledig dag innan det är dags att börja jobba på måndag.
Igår blev det myspys med familjen och en hel del fotboll som till och med jag tyckte var lite spännande vilket inte hör till vanligheterna!
Idag har jag och mamma spenderat en längre stund på Bergvik köpcenter - är nästan lite komiskt hur ofta jag är där och hur lite jag får med mig hem. Anledningen till att vi åkte dit idag var att jag var där igår och skulle prova bh men de höll på att stänga så det hanns aldrig med. Idag hittade jag dock en som passade även men jag hade gärna köpt en till men det var slut i min storlek av den som jag gillade så den fick vänta. Innan vi kom därifrån så hade jag även fått ett par gråa knälånga mjukisbrallor för träning under den varmare delen av året. Jag ska faktiskt försöka att komma igång med lite jogging igen nu under sommaren  - känns kanske extra viktigt då jag i sommar inte kommer tvingas cykla någon längre sträcka till jobbet. Så imorgon blir det nog första joggingrundan - kommer bli en kort och mycket långsam sådan men man måste ju börja någonstans, eller hur!

Eftermiddagen har ägnats åt att hjälpa mamma och pappa med lite trädgårdsarbete i form av att klippa häcken och kratta upp alla kvistar - trist men nödvändigt. Ikväll hade jag tänkt följa med T och hans familj ut till deras sommarstuga men ångrade mig då min moster ringde och sa att de skulle komma och titta på fotbollen ikväll. Att de kommer och hälsar på är nämligen inte något som hör till det normala då de oftast bara brukar komma på snabbfika i samband med shopping eller något. När min syster hörde att de skulle komma så bestämde sig även hon för att komma så det ser ut att bli ännu en familje/släktkväll :)

Imorgon hade jag som sagt tänkt att jag skulle jogga, hoppas ju på att L ska hänga på joggingen i sommar också... Under eftermiddagens blir det i alla fall 1 års kalas här då Leyah ska firas i efterhand! Hoppas ni har haft en skön dag trots den svala sommardagen... :)

Kommentar:
#1: Anonym

Svar till Linda: Ja, jag är helt säker på att åtgärdsprogrammen är offentliga handlingar. Dock kan man sekretessbelägga vissa.

På denna sida http://e.lio.se/Naturnet/rutinhandbok/elev/atgardsprogram.asp står det:



"Åtgärdsprogrammen är allmän handling, men kan sekretessbeläggas om uppgifterna är av känslig karaktär."

2008-06-15 @ 19:58:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: