Hakuna Matata

2008-06-03
20:37:12

I´m alive! /S
L har så rätt när hon säger att jag nu är tillbaka i stan!
Vi lämnade linkan vid halv 10 på lördagsmorgonen efter att ha slängt alla sopor och vinklat persienner och allt annat som ska göras och var framme i Karlstad vid 12.30. Väl hemma satt syster yster och väntade tillsammans med lilla Linus. Vi satt och pratade och tog det allmänt lugnt under tiden som vi väntade på att mamma skulle komma hem vid 16. När hon väl kom åkte vi allihop ut till Ts sommarstuga där hans familjen hade förberett för grillkväll. Det blev mat i mängder, årets första dopp i Vänern, en båttur och en fika under kvällen innan vi hoppade in i bilen och åkte hemåt igen. Väldigt mysig kväll och en underbar start på sommaren!
Söndagen spenderade jag större delen av dagen på Bergvik med syster, det är blir inte särskilt effektiv shopping när man ska klämma sig in bland alla kläder med en stor barnvagn kan jag tala om, men vi lyckades hitta något till slut båda två, efter fyra timmar(!!!!) kastade vi oss in i bilen vrålhungriga för att äta middag.

Igår spenderade jag återigen dagen med syster och lilla Linus (bra med en syster som är mammaledig när alla andra jobbar!), vi hälsade på vår farmor och farfar och var där i några timmar innan vi åkte vidare till ÖoB och skokanonen. Jag hittade ett fint tyg som ska få bli gardiner innan sommaren är slut, och syrran hittade ett par skor. Under kvällen blev det bad vid Ts stuga, pappa och T åkte ut och fiska medan jag stannade kvar med syster och lilla Leyah som badade för första gången utomhus. Väl tillbaka hemma kom även L och J med lilla Linus och det blev en liten Wiikväll som avslutades med kvällsfika. Idag är första dagen som jag inte gjort något särskilt, jag och mamma har legat ute i solen en hel del vilket syns på min rosa hud! Tog även en liten cykeltur för att inhandla middagen på ICA spara. Så när pappa och T kom hem blev det hemmagjorda hamburgare och klyftpotatis. Nu under kvällen eftermiddagen har vi följt med syster och hennes sambo för att titta på ett hus de var intresserade av och sedan följde de med hit så jag har umgåtts lite med min underbara systerdotter/gudbarn.

Imorgon vet jag inte vad man ska hitta på under dagen... på kvällen ska jag nog med Ts familj att kolla på en bostadsrätt, men om inte fröken L har något för sig under förmiddagen kan hon ju höra av sig :)
Nästa vecka ska jag förmodligen jobba två dagar åt ett företag som ville ha någon som rensade i deras rabatter och städade deras lagerlokal - var bara två dagars arbete och med tanke på att jag inte får lön förrän i augusti så lät det toppen att få lite jobb så man kan få liiiiiite pengar innan dess...

Nu ska jag gå en kort promenad med vovvsingen som föredrar att sova på gräsmattan framför en promenad, i förmiddags vägrade han att gå längre till postlådan - men skam den som ger sig....!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: