Hakuna Matata

2008-06-25
18:29:08

Det går framåt...! /S

Då var men hemma igen efter två hela dagar i Sunne. Vi åkte upp igår förmiddag och spenderade dagen med mormor och mina kusiner innan jag och mamma var tvugna att ge oss av till Berättarladan då vi skulle se Västanåteaterns uppsättning av Selma Lagerlöfs bok Bannlyst. Det har blivit lite utav en tradition av att jag och mamma varje sommar åker och ser deras uppsättning. Jag är väl kanske inte en särskilt kulturell varelse annars men jag tycker faktiskt alltid att det är väldigt bra och ser fram emot varje besök. I år blev jag dock lite besviken men det berodde inte på dåligt agerande utan snarare på dåligt manus - det kändes lite för "spretigt" och ibland var det svårt att hänga med. Men nu har man sett det i alla fall och det är väl bara att hålla tummarna för att de lyckas bättre nästa år.

Idag har jag mest legat på soffan hos mormor och läst Jackie Collins bok Hollywoodfruar som jag lånat av kära Linda och laddat då jag faktiskt ska jobba imorgon! Jag linkar fortfarande lite men försöker att gå normalt då det är det råd jag har fått. Förut hoppade jag på cykeln för att se om jag skulle klara av det, och det gick fint om jag tog det lugnt och trampade mest med hälen så jag inte behövde böja benet för mycket. Knät är fortfarande svullet men det ser mycket bättre ut nu så nu börjar jag hoppas på att jag ska bli bra ganska så snart, tänkte bland annat köra igång väldigt försiktigt med lite träning på Wii som inte belastar knät allt för mycket innan jag kan hänga på L på joggingen igen!

Jag kan också tala om att jag fick ett underbart telefonsamtal av min älskling igår som berättade att hans föräldrar (förmodligen) kommer bjuda med mig i sommar till en vecka i Frankrike. Det är inte helt spikat att resan blir av då Ts syster inte kan följa med, men om de bestämmer sig för att åka så kommer jag att spendera hela v.30 i ett hus mellan Nice och Cannes :D
Andra planer som vi har på G är att jag och T funderar på att gå och se Lars Winnerbäck när han kommer till Ransäter den 18 juli. Biljetterna kostade 350 kr/st vilket kanske inte är jättebilligt men å andra sidan så är det så fruktansvärt sällan som jag och T gör sådana saker att man faktiskt får kosta på sig det ibland... men inte heller det är spikat, men det vore väldigt kul!

Nu väntar som sagt två dagar med jobb, känns bra att man inte börjar med en hel vecka utan får en mjukstart, ska också kolla om det finns någon möjlighet till att jobba in de här tre dagarna som jag nu har missat denna vecka då pengarna alltid behövs!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: