Hakuna Matata

2008-06-26
21:25:14

Avundsjuk och laddad! /S
Att höra om Ls framgångar med joggingen framkallar olika känslor - dels glädje att hon faktiskt kommit igång och att jag hjälpte till att sparka igång henne, men sen finns det en del av mig som blir otroligt avundsjuk med tanke på att jag själv är helt utmattad efter en arbetsdag och två timmars lunk på Bergvik köpcenter. Men jag får väl försöka att se positivt på att mitt knä kändes riktigt bra idag när jag jobbade så det går ju framåt i alla fall men inte nog snabbt för att jag ska vara nöjd.

Efter jobbet fick jag med mig mamma till Bergvik där jag laddade upp med nya joggingskor, NIKE TC AIRBORNEny tniketräningsbh och ett nytt grönt träningslinne, allt till reapris men det kostade ändå en slant med tanke på att skorna gick på 800kr men de var ändå billiga då de var sänkta med 600kr. Jag var ordentASICS DS TRAINER 13 Wlig för en gångs skull och tog hjälp för att se hur jag belastar foten och fick veta att jag ska ha pronationsdämpning eller vad det heter. Så nu sitter jag här med mina vit/orangea nya Asics skor som jag försöker att gå in för att se till att jag verkligen kommer vara nöjd med dem. Så nu är jag i alla fall laddad för jogging den dag då det äntligen är möjligt för mig att ge mig ut på elljusspåret.


Idag köpte jag och älsklingen biljetter till Winnerbäck den 18 juli så nu är det bara att hålla tummarna för fint väder och att vi kanske får sällskap av någon/några fler..desto fler desto roligare heter det ju!
Nu ska jag hoppa i säng med min bok innan det är dags att nanna... imorgon slutar jag 15.30 och kanske får man ett samtal från någon som vill hitta på något  :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: