Hakuna Matata

2008-07-19
21:31:03

Update! /L
Ja, hær skrivs det inte mycket. Tyværr.
Sjælv befinner jag mig i Norge (igen), denna gång tillsammans med J. Vi myser mest hela dagarna, så skønt att komma bort från allt faktiskt och vara djurlediga =) Æven fast jag saknar våra hårbollar dærhemma enormt. Igår var vi till Sandefjord. Medan vi gick på smågatorna dær med mjukglass i handen støtte vi på två hundar som møttes och børjade skælla. Det var faktiskt en powderpuffvalp och en jack russell, vilket inte ær så vanligt att få se. Valpen var jættesøt och påminde om Bissi fast med kort hår och några kilo lættare. Jag tyckte bara det var så roligt att de just børjade skælla och skulle hælsa på varandra nær just jag gick førbi.

Vi har inte gjort något speciellt dessa dagar. Vi har varit ute och gått, mest bara pratat och umgåtts. Något man mærker att man inte gør på samma sætt nær man ær hemma.
Idag var vi in till stan før att kolla på festligheterna, det ær tydligen någon slags festival hær så Norges svar på Idol- och Talangvinnare bjød på konsert. Mycket fina røster och bra låtar. Tyværr førstørdes upplevelsen av alla jækla ballonger som de delade ut. De tæckte hela scenen så man såg inte mycket. Samma sak var det med de barn som satt på førældrarnas axlar. Vem kan se øver 2,50 m långa personer liksom? De envisas alltid med att stå långt fram också, inga andra såg førutom de ungarna. Nej, jag ska inte klaga mer.

Førutom rætt så mulet væder och slapphet har jag åkt på en førkylning så jag har inte joggat något på flera dagar. Længtar faktiskt tills jag kan sætta igång igen. Men jag glømde æven klæder før det så det lær inte bli något førræn jag kommer hem. Det sker førmodligen senast torsdag.

Længtar efter er alla!

Kram

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: