Hakuna Matata

2008-07-08
20:35:44

Tisdag /S

Då var man inne på sin sista arbetsvecka, eller i alla fall den sista ordinarie arbetsveckan. Jag ska ju även jobba tre dagar nästa vecka för att få lön för de tre dagar jag missat. Både måndagen och denna arbetsdag har gått riktigt fort då vi har haft som uppgift att måla dörrar, något som är riktigt roligt efter tre veckor i rabatterna.
Igår åkte jag och T + han syster ut till Edsvalla, jag hittade ett par skor i skoaffären där som jag varit lite sugen på och som nu fick följa med mig hem, och som vanligt blev det också liiiite godis.
Idag har jag varit supertrött så jag ska faktiskt snart överge datorn för att bädda ner mig med min bok innan jag ska nanna - man kan ju hoppas på att man ska vara lite piggare under morgondagen i alla fall, men tyvärr verkar jag vara dödstrött varje morgon oavsett hur mycket jag sovit under natten, men jag blir i alla fall piggare senare under dagen.

Den här veckan har jag inga planer alls för, längtar mest efter helg och ledighet så att man får sova om mornarna! Jag ska även försöka att ta mig iväg och köpa ett nytt knäskydd. Just nu försöker jag att lära mig att gå normalt vilket inte är det lättaste. Jag har inga direkt känningar i knät och borde nog kunna gå som vanligt men efter att ha haltat de senaste två veckorna så verkar jag totalt ha glömt bort hur man mgår normalt, idag har jag tränat genom att titta på min egen skugga och då tyckte jag att min gång såg någorlunda normal ut till slut men det kommer nog dröja ytterligare träning innan man går som vanligt... :op


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: