Hakuna Matata

2008-07-03
21:06:49

Dag 4 /L

Jag har definitivt åkt på træningslæger. Från det att jag går upp tills jag går och lægger mig gør vi någonting fysiskt. Idag har vi rensat/stædat i kællaren/garaget. Jævlar vad saker min far har. Han har exempelvis 7 borrmaskiner. Vem har 7 borrmaskiner hemma? Værsta ær att han precis køpt en ny som han inte anvændt ænnu. Yeah! Ska flirta till mig en egen =D

Idag jogga jag ingenting men det beror på værmen. Huset ligger på ett berg och solen ligger på hær hela dagen. Det ær så jækla varmt fortfarande. Svettas hela tiden. Men jag har inget dåligt samvete, sprang igår och jag har sprungit upp och ner før trappan hela dagen.

Imorgon klockan 11 kommer mina tre småsyskon. Då blir det livat. Vi ska kæka lite tacos imorn kvæll dessutom.

Åsa ær verkligen på semester. Hon ligger och solar hela dagarna (trodde inte hundar gilla solen men men). Två gånger har hon støtt på hundar nær hon gått løst hær, ena gången såg jag det men idag sprang hon upp før berget en stund. Det var farmor som såg två små hundar springa och skrek. Åsa kom andfådd tillbaka, nøjd och belåten.

Nyheter då!
På tisdag kør jag hem farmor och med oss føljer min syster. Jason åker ju till England till veckan så jag och N ska passa på att ha en vecka med tjejmys! Hærligt =) Ska dra med henne ut på jogging, hon var med igår och tyckte det var liiite jobbigt. Jag vann øver henne nær vi tævla, kænde mig nøjd nær jag sprang uppfør backen och slog en 9-åring. Haha!
Vi åker tillbaka med J onsdagen veckan efter så får jag och J en liten semester också =D Gå vid hamnen, æta glass och mysa! Underbart.

Nej nu børjar de bli långt.

Høres vænner!

Kram Turisten



Bryggan - Så hærligt!

Kommentar:
#1: Anonym

så kul... så tomt utan dig här...

har inte kommit ut o sprungit , suck

2008-07-03 @ 21:22:35
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: