Hakuna Matata

2008-01-26
20:51:21

Trött och slö! /S

Idag är både jag och älsklingen lite sega, det blev en ganska så tyst middag då ingen av oss hade någon energi.
Nu har vi precis ätit chokladpuddingen, vi sitter och tittar på Bondfilmen Casino Royale. Har sett den förr men det var ett tag sedan.

Imorgon förmiddag blir det badminton och därefter blir det nog plugg resten av dagen då ingen av oss fick något gjort idag vad gäller studierna. Jag är ju dock ledig på måndag också så det är väl ingen panik, men då tänkte jag även gå och klippa mig + gå till cykelreparatören med min cykel och se om han/ hon kan göra något åt krånglet med växlarna för en rimlig summa.
Vad gäller frisörbesöket så kan jag inte bestämma mig för om jag ska klippa kort igen eller om jag ska spara ut, jag är lite sugen på kort igen men samtidigt vill jag nog spara ut det inför sommaren tror jag. Det leder mig till frågan om jag bara ska toppa håret eller om jag ska klippa upp det lite då det är ganska så jämnlångt nu vilket kan se lite trist ut med längre hår... några idéer/råd någon?

Igår pratade T med sin lillasyster, de pratade bland annat som sommarjobb då hans syster ska söka jobb på samma ställe som mig. Hon berättade då att hennes kompis hade jobbat med mig nu i somras - det pinsamma var att jag inte har något minne alls av denna människa! Hm... får nog försöka lägga större märke till människor i min omgivning kanske....!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: