Hakuna Matata

2008-01-11
20:41:44

Seminarium och besök! /S

Då var det fredag kväll!
Hade seminarium i eftermiddags - helt värdelöst då det bara var min egen arbetsgrupp + en halv arbetsgrupp till och seminariet gick ut på att redovisa lektionsförslag. Av någon anledning så drog det ut på tiden trots att vi var så få, mycket på grund av att vi kom in på en massa sidospår. Men hade jag vetat att så få hade kommit så hade jag hellre stannat hemma jag med och börjat på tentan istället.
Som sagt så har jag varit lite seg idag så det blev inget tentaskrivande idag heller, får helt enkelt starta direkt imorgon förmiddag.

Nästan alla i min arbetsgrupp har kommit en bit i skrivande och en är till och med klar. Jag kanske borde känna mig stressad av det men å andra sidan så skulle inte de ägna något av helgen åt tentan och sen skulle de jobba de lediga dagarna till veckan så därmed kommer jag nog ha minst lika mycket skrivtid som de har haft ändå i slutändan. Jag har ju trots allt 4,5 dag på mig att knåpa ihop maxantalet 4 sidor.

Pratade med mamma i telefon förut och vi bestämde att de skulle komma nästa vecka nu när stockholmsresan blev inställd, dvs om det inte blir snöoväder eller något. Passar ganska bra då jag då inte hunnit börja den nya kursen men ändå har den nuvarande kursen avslutad. Sen har vi en tom frys som ska fyllas på och det är ju bra mycket smidigare att storhandla när man har en bil.

Just nu kikar jag på Let's dance men snart ska jag börja titta på filmen Becoming Jane (sorry Linda, men jag kan nog se den igen :)

Hoppas er fredag varit bra!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: