Hakuna Matata

2008-01-24
19:03:56

My day /S
Och så var denna dagen ett minne blott!
Mitt pluggande har inte gått så bra, eller rättare sagt jag har inte gjort så bra ifrån mig då jag i stort sett bara pluggat under ca 2 timmar idag. Jag har läst det som skulle vara läst tills imorgon men jag har även en annan bok jag borde ha skummat igenom. klockan är ju dock inte så mycket så man får väl ägna kvällen åt det kanske.
Det lär tyvärr bli en del pluggande i helgen, jag har fortfarande inte läst igenom papprena vi fick i samband med kursstarten, så det måste läsas och sedan måste jag skriva ner lite tankar och så kring kursen då sista examinationen ska vara en portfolio över hela kursen. Gillar inte sådana examinationer då jag är urusel på att skriva ner de tankar jag har under kursens gång, men man får väl göra ett försök antar jag.

Annat som ska göras i helgen är att kolla in vad som möjligen det kan vara som krånglar på min cykel gällande mina växlar. Om inte vi hittar felet så får jag nog gå till cykelreparatören och kolla om han kan fixa det och vad det kostar - för det går ju faktiskt att använa cykeln även om inte jag kan växkla som jag vill - så är det för dyrt så kanske jag väntar tills i sommar och ser om pappa kanske är lite mer teknisk än mig och Tobias och kan fixa det...

Imorgon kväll blir det dock mys hemma, Tobias ska fixa gott käk och jag har fixat filmen The Nootebok :)
Är nyfiken på att höra vad du tycker om den L, var ju som sagt ett par år sedan jag såg den, och sedan kanske jag drev upp förväntningarna för mycket. Det bästa brukar vara att man inte vet något om filmen alls... men som sagt, nyfiken på en recension :)

Kommentarer:
#1: Theresan

Missa inte tävlingen på min blogg där du kan vinna ett NITARMBAND från cocoo.se! In och tävla du också! :)

Kram /Therese

2008-01-24 @ 19:10:00
#2: Therese

Hörru stumpan....du har väl två lås nu va..... å inte det ena på hatthyllan utan låsta PÅ cykeln!

2008-01-24 @ 23:14:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: