Hakuna Matata

2008-01-23
20:42:22

Life is good. /S
Trots att jag har fått mitt nya jobbiga schema, och att kursen jag sökt går i Norrköping, så känns livet ändå ganska bra för tillfället!
Jag vet egentligen inte varför - känns bara bra, känns som att jag kommit in i en härlig rytm då jag är trött på kvällarna, tittar lite på TV, sitter och pratar med älsklingen, bara en massa små saker helt enkelt. Jag har även börjat läsa i en skönlitterär bok och det känns jättebra, det var så längesen jag hade ork eller lust att läsa samtidigt som jag pluggade men den senaste tiden har jag tagit mig igenom de två första böckerna i Stieg Larssons Milleniumserie och nu har jag börjat i en bok som heter Den trettonde historien. Jag läser inte så intensivt som annars är ganska typiskt mig utan istället läser jag kanske ca 20 sidor åt gången - jätteskönt!

Sedan känns det så skönt att jag känner mig så motiverad gällande träningen - framför allt är jag jättenöjd över den där träningsboken jag köpte - om det lilla som står i boken är tillräckligt för att komma i form så är det ju nästan löjligt enkelt! Körde igenom dagens styrkepass och det tog knappt 10 minuter, och morgondagens pass är ännu en powerwalk på 20 minuter. Det är ju ett 6-veckors schema som boken innehåller och som lovar att man ska komma i form så vi får väl se om 6 veckor, har det skett en förändring så blir jag överlycklig för det här träningsschemat kommer jag aldrig få några problem med - man kan ju aldrig säga att man inte har 20 minuter över på en dag, så det kommer aldrig finnas några ursäkter. Även om man känner sig omotiverad en dag så kan man ändå pressa sig själv till att verkligen genomföra den där 20minuters promenden eller de tre styrkeövningarna som tar ca 10 min - och man kan ju genomföra dem var man än befinner sig, även om man är bortrest!¨
Jag försöker även att komma över mitt chokladberoende :P Idag köpte jag hem riskakorI (allt enligt min nya bok) som jag tuggar på istället när sötsuget blir för stort - det som är bra med just riskakor är att man vill sällan ha mer än en, och det är ju inte särskilt dyrt heller.

'
Dagens inköp och mitt nya godis under vardagarna när chokladbegäret kommer över mig...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: