Hakuna Matata

2008-01-24
15:26:11

Krig i Sverige! /S
Kom på att jag har ju glömt att berätta om min otäcka dröm jag hade inatt!!

Jag befann mig hemma hos min mormor med hela min familj och även lite övrig släkt. Stämningen var ok, några tittade på TV och andra satt och pratade. Den enda som inte mådde bra var jag då det var krig i Sverige och man visste att det skulle komma även dit min mormor bor. Så jag sprang runt och försökte få alla att släcka alla lampor och mörklägga hela gården, men min pappa sa att det var onödigt, vi skulle ju ändå se när de kom!
Så jag fick ordna allt själv medans min familj bara skrattade och tyckte jag var löjlig. Precis när jag skulle täcka för det sista fönstret så fick jag se en polisbil precis utanför fönstret som var tom.
Jag bara kände hur paniken spred sig i hela kroppen - för av någon anledning så var det polisen som krigade mot landets befolkning?! Så mycket längre än så hann jag inte i drömmen då jag vaknade av  klockan..

Jag undrar om min dröm helt enkelt symboliserade det obehag jag känner inför poliser, vet inte varför men jag får lite lätt panik så fort jag ser en polisbil, jag känner mig alltid så jäkla skyldig!
Hur som helst var det i alla fall väääääldigt skönt att vakna upp imorse...



Scary, scary.....!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: