Hakuna Matata

2008-01-22
15:32:54

Jobbiga rubriker! /S
Jag är sååååååå trött!
Kursstart idag klockan 9.00 och första gången jag gick upp innan klockan 8 på... ja... en evighet! Extra jobbigt var det då älsklingen för ovanlighetens skull faktiskt hade sovmorgon och då kunde fortsätta sova när jag gick upp.
Jag är i alla fall glad att mamma och pappa var här i helgen och hade med sig en cykel till mig så jag slapp gå - tyvärr krånglar den tydligen lite med växlarna upptäckte jag, har inte orkat kika närmare på vad det kan vara än dock...
Som sagt kursstart idag, vi har i stort sett bara fått information idag - en hel dag med information och ändå känner jag mig inte ett dugg klokare förutom att jag nu vet vilka som ingår i min arbetsgrupp?! Jag tror min nya arbetsgrupp kan bli superbra eller världens katastrof men det återstår väl att upptäcka....

SOm jag sa är jag jättetrött, har även en viss träningsvärk idag efter gårdagens styrkeövningar som nästan var löjligt jobbiga men framför allt löjligt enkla och snabba att göra - precis som boken talat om för mig så ska jag idag ha en vila ifrån styrketräningen och istället ge mig ut på en powerwalks promenad på ca 20-25 min. Är trött så jag skulle hellre vilja lägga mig och vila en stund men nu har jag gett mig sjutton på att åtminstone klara av de här 6 veckorna utan avbrott! Idag köpte jag till och med en liten kalender där jag ska skriva in alla mina träningspass och alla vikt och måttförändringar så nu jäklar...!!
Nu ska jag byta om, ut på min powerwalk, ta en frukt, hoppa in i duschen, glo lite på TV, laga mat, TV, läsa lite i min skönlitterära bok och sedan sova...!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: