Hakuna Matata

2008-01-20
15:16:12

Hey! /S

Fy vad jag är mätt!
Här har det ätits lax till middag med prinsesstårta till efterrätt - gott var det men usch vad jag är mätt!
Mamma och pappa åkte direkt efter fikat, de har ju trots allt närmare 3 timmars restid framför sig så de ville komma iväg så det är ljust större delen av vägen.
Det har varit jättemysigt med besök. Igår blåste det en hel del så vi gick i affärer under större delen av dagen. Mamma var nöjd då vi hittade affären Street One som hade kläder som föll henne precis i smaken, och jag var jättenöjd då jag köpte en top och sedan handlade vi ju massor av mat - skönt att slippa ta sånt på bussen.

På kvällen åt vi fajitas och såg filmen The Heartbreak Kid, tyckte den var lite smårolig men blev ändå lite besviken på Ben Stiller som är en av mina favoriter. Idag gick vi till Gamla Linköping och tillbaka, var skönt att få komma ut då det som sagt var storm här igår...

Idag är det min och älsklingen 6 års dag - blev inte riktigt som vi planerade den då vi hade tänkt gå på bio och göra god mat ikväll,men sedan ångrade vi oss och tänkte göra god mat och se en film hemma, nu har vi dock ångrat oss igen då vi är så himla mätta och vill inte alls ha mer mat idag... men mys med en film blir det i alla fall! Det viktiga är väl att man bryr sig om varandra och inte att man gör en stor grej av bara en dag egentligen. Kanske får bli ett mysigt bubbelbad också :)

Imorgon är jag ledig, då ska det tvättas och eventuellt ska jag åka ut till Tornby igen - kolla in rean lite mer och framför allt i lugn och ro -blir lite stressad när Tobbe och pappa var med igår då de inte tyckte det var så kul att gå i klädaffärer efter mig och mamma. Sedan ska jag även köpa en personvåg - Tobias är i skolan hela dagen så jag har ändå inget bättre för mig.
Är lite trött så nu blir det lite Friendsavsnitt med en filt i soffan :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: