Hakuna Matata

2008-01-25
12:46:47

Det blåser alltid motvind i Linkan! /S
Det är sant...!! Vart man än ska, åtminstone när man ska cykla, så blåser det motvind!! jag förstår inte hur det är möjligt... I alla fall skönt att cykla hem och veta att det är fredag, nu dröjer det ända tills på tisdag innan jag ska tillbaka till universitetet!

Idag har det varit grupparbete igen - skitjobbigt då vi har löjligt mycket tid till att lösa uppgiften så man tror ju att man missat något så idag har vi i stort sett bara definierat vad det var vi gjorde under gårdagen, vilket kändes lite meningslöst. Jag blev dock också mer övertygad om att gruppen är bra förutom en person som kan vara ganska otrevlig, hon går emot det hon själv tycker är sunt förnuft så som att låta folk prata till punkt eller att man inte förlöjligar det någon säger för att skapa en tillit i gruppen - hennes förslag  - och den enda som hittills brutit mot dem är hon själv! Men man får väl vara nöjd om det bara är 1/7 som man tror man kommer få problem med!

Har ni hört det senaste förresten? Angelina och Brad ska förmodligen utöka sin familj - och nej, jag pratar inte om den eventuella adoptionen, för nu går det istället rykten om att Jolie skulle vara gravid - med tvillingar! Där kan man snacka om stor familj!

Nu blir det toast till lunch - kanske inte det mest optimala men det är ju gott i alla fall!
hej så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: